ZAMBETUL TAU, PASIUNEA NOASTRA!

 

CINE SUNTEM?

Clinica NEODENTAL  a fost infiintata in anul 2014 fiind o firma cu capital 100% romanesc, despre care putem afirma cu mandrie ca ofera servicii medicale stomatologice si de estetica faciala la cele mai inalte standarde europene din domeniu.

MISIUNEA NOASTRA

Misiunea noastra este de a va oferi in Craiova si judetul Dolj cele mai avansate servicii medicale stomatologice si de estetica faciala disponibile la nivel european. Dorim sa implementam un sistem medical de monitorizare, investigare si tratament al pacientilor, insufland totodata pacientilor, nevoia de profilexue dentara si de control stomatologic regulat, pentru a putea colabora si forma relatii pe termen lung cu acestia.

ATUURILE NOASTRE

Medicii nostri sunt specializati atat in tara cat si in strainatate. Echipa noastra, formata din doi medici specialisti in chirurgie, parodontologie, implantologie, ortodontie, pedodontie, protetica, endodontie, estetica dentara si faciala, alcatuieste un plan de tratament personalizat pentru fiecare pacient prin colaborarea medicilor specialisti pentru a lua cele mai bune decizii.

Medici tineri, cu experienta, ce participa constant la cursuri de perfectionare.

Oferim garantia calitatii pentru lucrarile executate in clinica noastra.

Folosim tehnologie de ultima generatie si materiale de top.

 

VIZIUNEA NOASTRA

Atractia pentru detalii, mediul familiar, caldura si profesionalismul medicilor nostri, alaturi de un ambient modern, ne ajuta sa cream o experienta unica, relaxanta si plina de incredere, pentru pacientii nostri.

Dorinta permanenta de a ne imbunatati, precum si spiritul inovator, ne ajuta de fiecare data sa fim, cei mai buni!